[singlepic id=2 w=530 h= float=left]

Grattis! vill jag börja med. Själv fick jag mitt första barn i början på 2009 och mitt andra våren 2014 och minns hur kroppen förändrades under graviditeten men kanske än mer behovet att börja träna efter graviditeten. Jag erbjuder gravid yoga och pilates träning med olika fokus för både gravida och nyblivna mammor. Du är välkommen att träna inomhus, ensam eller med ditt barn, eller utomhus, med barnvagn och bebis.

Gravid Pilates. Många tror att pilates träning är ”bara” magträning och att det då inte går att träna under eller direkt efter graviditet. Med en utbildad, erfaren instruktör kan du få övningar som känns både bra och gör att du bli starkare och orkar med din nya vardag. Mycket fokus ligger på din nya kroppshållning, på andning och bäckenbotten träning.

Gravid Yoga. Att utöva en lugnare form av yoga under graviditeten både känns bra och ger dig många verktyg inför förlossning. Du blir mer medveten om din andning, din kroppshållning, tränar bäckenbotten-muskulatur, lär dig olika avslappningstricks, etc. För dig som är nybliven mamma skall du börja träna yoga försiktigt och utan överdrivna positioner, gärna med fokus på avslappning och styrka.

Vi erbjuder både PT träning för blivande eller nyblivna mammor och PT Club med yoga för gravida eller mamma/bebis träning.

Barnvagnsträning. Privat eller i små grupper om max 6 mammor tränar du/ni utomhus i Lill-Jansskogen, nära Stadion. Ta med bekväma kläder anpassad till fysisk utomhusaktivitet och väder, ditt barn och barnvagn. I en timme tränar du konditionsträning, styrka, balans. Mycket fokus läggs så klart på bäckenbotten träning. Kontakta mig för pris och tider.